Vidste du at

Fødderne skal holde til meget gennem hele livet.

Kom ind og hør hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Klinikken har ferielukket indtil xx.
Du kan kontakte klinikken på mail
Du vil senest få svar dagene efter ferien. Klinikken har lukket i dag.
Du kan kontakte klinikken på mail Vi har åbent og du kan ringe til klinikken:
98 42 73 72 eller 29 92 93 49 Klinikken har lukket for i dag.
Du kan kontakte klinikken på mail

17-03-24 17-03-28

Mon

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der har været brugt i årtusinder. Datidens egyptere og kinesere brugte denne zoneterapi til at lindre helbredsproblemer. Zoneterapi er en ”tryk-massage” på specielle zoner på føddernes over– og underside. Hvis dele af kroppen ikke fungerer optimalt, vil der være ømhed i den tilsvarende reflexzone. Gennem specielle trykkombinationer kan zoneterapeuten påvirke kropsdele og organer til en bedre funktion og derved hjælpe kroppen til at genoprette balancen.

Hvem har brug for zoneterapi? Alle kan have glæde af zoneterapi og ingen fødder er for små.

Hvor længe varer en behandling? En behandling varer typisk ca 50 min, for spædbørn dog kun mellem 20-30 min.

Hvor foregår zoneterapibehandlingen? Behandlingen foregår normalt på klinikken, Højrupsvej 55, 9900 Frederikshavn hvor der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er dog også mulighed for, at behandlingen kan flyttes hjem til dig (For yderligere information, venligst kontakt Føddernesparadis). Der laves også aftaler med virksomheder, hvor behandlingen kan foregå på virksomheden (For priser venligst kontakt Føddernesparadis).

Er der reaktioner efter zoneterapi? Der er ofte reaktioner efter en behandling men den er meget individuel. Typiske reaktioner kan være:

 • Afslappethed, træthed og trang til hvile.
 • Midlertidig utilpashed.
 • Prikkende fornemmelser i kroppen.
 • Hyppig vandladning.
 • Stærk lugtende urin eller afføring.
 • Øget tarmfunktion.
 • Ændring af afføringsmønster.
 • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg.
 • Midlertidig opblussen af sygdommen.
 • Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret, kan blusse op.
 • Psykiske reaktioner, spændende fra gråd til stor glæde.

Hvor ofte skal man have zoneterapi? Behandlingsintervallet afhænger helt af den enkelte lidelse og reaktion på behandlingen.

Spædbørn. Som det siges, er ingen fødder for små til zoneterapi, alle kan have gavn af zoneterapi, selv spædbørn. Kolik er en af de hyppigste årsager til, at forældre til spædbørn vælger zoneterapi. Lidt større børn med dårligt immunforsvar oplever gentagne forkølelser og mellemørebetændelser, dette kan påvirke hørelsen og sporgudviklingen i en negativ retning samt børnernes trivsel og udvikling forringes generelt.

Barnløshed. Påvirkning af p-piller, stresset arbejdsliv og dårligt immunforsvar kan evt. være årsag til barnløshed. Er problemet dårlig sædkvalitet, vil det være manden som skal behandles, det kan være nødvendigt at behandle begge parter. I alle tilfælde vil det være en god ide at have været hos lægen først og fået konstateret hvor problemet ligger. Kostvejledning og vitamin- og mineraltilskud kan være en hjælp til hurtigt resultat. Man skal regne med 5-8 behandlinger før kroppen har fået renset ud og kommet i balance før man kan forvente et resultat.

Graviditet. Det er vigtig at man under sin graviditet har det godt med sig selv, så trives babyen bedre, med zoneterapi kan man styrke knoglesystemet, så bækkenet kan tåle graviditetsbelasningen. Det aflaster væskeproblemer i kroppen og kredsløbet bedres til livmoderen. Zoneterapien kan også lindrer smerter i lænd og ben samt give mere energi og bedre velvære.

Generelt. Zoneterapi kan afhjælpe en lang række af de lidelser og småskavanker, som mange af os går og slæber rundt på. Zoneterapi afhjælper typiske dagligdagsskavanker som fx stress, forhøjet blodtryk, ømme skuldre, myoser, museskader og nedsat immunforsvar og bidrager i stort set alle tilfælde til et bedre velvære og tilfredshed.

Under fødderne er der et kort over kroppen og dens organer. Ved svækkelse eller sygdom bliver føddernes reflekspunkter ømme. Ved derefter at massere de ømme reflekspunkter, forbedres cirkulation og nerveenergi til den pågældende kropdel, hvilket øger kroppens mulighed for at helbrede sig selv. Behandlingen understøtter ganske enkelt de helbredende processer, som altid finder sted i kroppen.

Zoneterapi reflekspunkter
Klinikken holder åbnet alle
hverdage efter aftale

Alle hverdage mellem 8-9
(+45) 29 92 93 49
(+45) 98 42 73 72

Føddernesparadis
Højrupsvej 55
9900 Frederikshavn

info@foeddernesparadis.dk